tirsdag

Minestrone fiskesuppe

Mettende, smaksrik og enkel !
   


til 4 trenger du :

400 g torskefilet uten skinn og bein
200 spagetti/pasta
1 stor gulerot
1 løk
3 fedd hvitløk
1 rød chili
2 dl hvitvin
8 dl økologisk grønnsaksbuljong/evnt fiskebuljong
200 g cherrytomater 
0,5 dl sort oliven

olivenolje
salt og pepper

tilbehør:
grønn pesto
fint revet parmesaost
brød

Skjær torsken i serveringsstykker og stek dem i olivenolje i noen minutter på hver side.
Spagettien knekkes i mindre biter og kokes som anvist på pakken.
Skjær gulrot i små terninger, finhakk hvitløk og løk og surr det i litt olivenolje.
Tilsett hvitvin og kok i noen minutter. Tilsett buljongen og kok opp.
Tilsett chili, cherrytomater og oliven  og smak til med salt og pepper
Legg fisken i dype tallerkner og hell suppen over.
Serveres med en skje pesto og revet parmesan over. og brød ved siden av

Buon appetito!

Vintips! Barone Montaldo Italia



Ingen kommentarer: