søndag

kanelsnurrer

7 dl hvetemel
1 pk gjær
2,5 dl lettmelk
100 g smelta smør
0,5 dl sukker
1 knivspiss salt

*Bland alt det tørre og ha oppi godt lunket melk
*Kna deigen godt og la det hele heve minst en halv time.

~~~*~~~

fyll:
100 gram smør
0,5 dl sukker
1 ss malt kanel
1 ss vaniljesukker

 * smelt smøret og bland i resten

 Kjevle ut deigen.  Smør utover fyllet og rull deigen sammen. Deles slik at det blir passelige kanelsnurrer. Legg kanelsnurrene på en stekeplate med bakepapir og pensle gjerne over med litt av kanel/smør fyllet. Etterheves på et lunt sted en halvtime.
Stekes midt i ovnen på 225 grader i ca 10-15 minutter. 
Så er de klare til å nytes!

2 kommentarer:

Bjørnar Waage sa...

Kjempefin side.. Liker både innholdet og utseendet

ina sa...

2xIna har startet http://www.matbloggsentralen.blogspot.no
Hvis du har lyst at din matblogg skal være med, send oss en mail eller legg igjen en kommentar på bloggen!
Velkommen!