tirsdag

Farlig god gulrotkake

Bunnen:
3 store egg
2,5 dl matolje
300 gram sukker
2 ts vaniljesukker
2 ts kanel
1/2 ss natron
1/2 ss bakepulver
325 gram hvetemel
80 gram mørk kokesjokolade
400 gram gulrot
2 små epler


Fremgangsmåte:
Pisk sammen egg, sukker og olje.
Sikt i hvetemel og de øvrige tørre ingrediensene og bland røren forsiktig sammen.
Rør i hakket kokesjokolade.
Bland revne gulrøtter og epler i deigen.
...
Liten langpanne med bakepapir
midterste rille
180 grader
50 minutter
avkjøles i formen

Topping
100 gram romtemperert smør
250 gram melis
200 gram romtemperert kremost, naturell
2ss vaniljesukker
Rør sammen romtemperert smør og melis til ostekremen.
Pisk deretter inn romtemperert kremost og vaniljesukker.
Når kaken er avkjølt, brees ostekremen over
Og kaken er klar til servering

1 kommentar:

Erik Sørflaten sa...

Hei Line,

Vi liker veldig godt din blogg hvor du med stor iver og interesse skriver om mat og kokkerier. I denne forbindelse vil vi sette stor pris på om du kunne tenke deg å stå på vår blogger outreach liste om dette og tilsvarende tema.

For tiden holder vi blant annet på med en konkurranse hvor man kan vinne en Quooker – den kokende vannkranen (se www.quooker.no for mer info om produktet). Hvis du kunne tenke deg å stå på denne listen, vennligst kontakt Erik Sørflaten på erik.sorflaten@no.mslworldwide.com

På forhånd takk.

Med vennlig hilsen
Erik Sørflaten
MSL Oslo