søndag

Laks med asparges

200 g pasta
1 bunt asparges
400 g Laks
1 dl matfløte
1 vårløk 100 g  Kremost  Naturell

Kok pasta som anvist på pakken. Del asparges i biter og kok til de er knapt møre i lettsaltet vann. Skjær Laks i terninger og la de trekke litt i lettsaltet vann. Kok opp kremfløten, ha i aspargesbitene og finsnittet vårløk. Rør inn kremost. Smak til med litt salt og nykvernet pepper. Bland den kokte pastaen i sausen sammen med den lettkokte fisken. Litt nykvernet pepper og urter er fint å ha over ved servering.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ser snadder ut. Denne skal prøves ut i morgen. Bare et lite spørsm : hvor mange har du beregnet til? Takk for flott blogg :-)
hilsen Kristin

Line sa...

Så koselig at du liker bloggen og har lyst til å prøve rettene. Denne oppskriften passer til 3 personer :)
Lykke til (¨,)